La Reina de Saba

Mona del 2015 per la Maria. Encàrrec del seu padrí Carles, aquest any feta per la Dodo ja que aquest es trobava fora del país.

La Reina de Saba

Per 6 d'abril de 2015

  • Temps de preparació : 45 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Ingredients

Instruccions

Separar els rovells de les clares.
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Amb la batedora remenar els rovells, el sucre, la margarina i la xocolata (desfeta al bany maria o al microones).
Un cop està ben mesclat, amb una pala afegir la farina i el llevat tamisat. A continuació afegir les clares muntades de dalt a baix per què no perdi consistència. Mesclar bé i passar al motllo que prèviament l'haurem pintat amb una mica de mantega per que no s'enganxi.

Al forn 30 minuts a 180ºC

Decorar al gust.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...