Pastís vegà de plàtan i xocolata

Pastís vegà de plàtan i xocolata

Per 4 d'abril de 2015

És el primer pastís vegà que preparo, és a dir, sense ous, ni llet, ni mantega, ni iogurt. És una barreja de diferents receptes que he trobat. De nou està amb el sistema americà, feu servir un got petit si no teniu per mesurar. Ha quedat força bo, però la propera vegada provaré amb el doble de llet de soja perquè encara li haig de trobar el punt a la textura.

  • Temps de preparació : 15 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Posem el forn a preescalfar a 180ºC
  2. Tallem els plàtans (han d'estar ben madurs, és ideal per si teniu un plàtan massa tou per menjar!) i els posem en un pot.
  3. Afegim el sucre i ho triturem amb la batedora fins que quedi un líquid homogeni.
  4. Afegim l'oli, la llet i el cacau i la canyella i fem el mateix.
  5. En un bol aboquem la farina, la sal, el llevat i la barreja que hem preparat. Ho amassem bé. Millor no utilitzar les varetes perquè la massa s'hi us enganxarà i després quedarà massa aire a l'interior i s'escardarà (que és el que m'ha passat a mi!).
  6. Preparem el motllo. Per ser lògics amb la idea del que el pastís sigui vegà no l'enllustreu amb mantega, si no amb un paper amb oli i després enfarineu.
  7. Deixeu-lo 30 minuts al forn i comproveu amb un escuradents que estigui fet a l'interior.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...