Ou poché (bullit)

Ou poché (bullit)

Per 25 de març de 2015

En una altra recepeta la meva mare us explica com fer un ou poché al microones. Una manera ben senzilla de fer-ho, tot i que amb aigua tampoc és gaire més complicat. Us explico dues versions, aquesta és la més tradicional, sense plàstic. Si us sembla massa difícil proveu-ho amb un film de plàstic.

  • Temps de cocció : 3 minuts

Ingredients

Instruccions

Aquesta és la versió més difícil que quedi bé, no es trenqui l'ou... però es pot fer!

  1. Posem aigua a bullir amb un raig de vinagre (de vi blanc o de poma). Això ajudarà a que l'ou es faci abans. No afegiu sal o tindrem l'efecte contrari, l'hauré de posar un cop fet.
  2. Abans que arrenqui a bullir doneu voltes l'aigua amb una cullera per fer un petit remolí. Tampoc us passeu o l'ou sortirà disparat.
  3. Tireu l'ou al centre i feu-lo durant màxim 3 minuts. Amb la cullera us ajudeu de que quedi arreplegat al centre.
  4. Amb una escumadera el traieu. Quedarà gairebé com ou ferrat però més sa al no estar fregit.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...