Carpaccio de carabassó

Carpaccio de carabassó

Per 24 de març de 2015

Aquest plat me'l va descobrir el meu tiet Jordi. És una bona idea per posar per picar en un àpat amb molta gent, perquè és poca feina i es pot deixar preparat abans. Si és un plat sencer conteu mig carabassó per persona, si és per picar menys.

  • Temps de preparació : 10 minuts
  • Temps de cocció : 20 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Talleu el carabassó a làmines molt fines. A mi m'agrada més al llarg però es pot fer amb rodanxes també. Es pot deixar la pell, queda més bonic, però hi ha gent que no l'hi agrada (i si no són ecològics és on acostuma ha haver-hi més pesticides!).
  2. Poseu el suc de llimona en un plat i poseu a sobre les làmines de carabassó.
  3. Tireu un raig d'oli d'oliva i deixar-ho reposar com a mínim 20 minuts a la nevera.
  4. Torreu els pinyons a la paella amb sal. Vigileu que es cremen ràpid! Millor els allargats de tota la vida i no els arrodonits (al mercat en diuen xinesos, però no sé si venen d'allà...).
  5. Emplateu les tires de carabassó (si ho heu fet al llarg podeu fer una presentació més bonica) amb els pinyons, els encenalls (altrament -mal- dit "virutes") de formatge de parmesà i podem posar-hi pebre negre o alguna espècie (al de la foto hi he posat julivert).
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *