Crema de carbassó

Crema de Carbassó

Per 16 de març de 2015

M'agrada fins i tot a mi!!!!!

  • Temps de preparació : 10 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Instruccions

En una cassola posem els porros o la ceba tallada en juliana i l'all amb la mantega i ho sofregim una mica. Seguidament hi afegim el carbassó tallat a daus i ho deixem coure 5 minuts. Ho rectifiquem de sal i afegim les patates tallades també a daus, ho cobrim amb aigua i deixem coure uns 25 minuts fins que la patata estigui cuita. Abans de retir-ho del foc hi afegim els formatgets i un polsim de pebre.
Escórrer pràcticament el brou i triturar ben fi.
Ho emplatem afegim unes crostes de pa, uns daus de formatge de cabra i una mica de julivert.
Bon profit !!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *