Bacallà amb panses i pinyons de l’Elena

Bacallà amb panses i pinyons

Per 10 de març de 2015

I si queda salat..... bacallà i no va dir res !!!! (Ehhhh Jordi)

  • Temps de preparació : 20 minuts
  • Temps de cocció : 15 minuts

Ingredients

Instruccions

Poseu la ceba trinxada molt fina i el tomàquet en una cassola amb un raig d'oli d'oliva per fer un sofregit.

Mentrestant enfarineu i fregiu els talls de bacallà en una paella amb oli roent i reserveu-los. A continuació, afegiu una cullerada de farina al sofregit i remeneu-ho un parell de minuts. Feu una picada amb l'all, una mica de sal i els 10 grs de pinyons. Deixateu aquesta picada amb el vi blanc i aboqueu-la al sofregit. Deixeu reduir el vi i poseu-hi prou aigua perquè cobreixi el bacallà. Afegiu les panses i els pinyons i deixeu-lo coure 5 minuts.

Posseu-hi els talls de bacallà i acabeu-ho de coure tot junt. Remeneu-ho de tant en tant sacjejant la cassola.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *