Fricandó amb moixernons i rovellons

 

 

Fricandó amb moixernons i rovellons

Per 4 de març de 2015

Aquesta es una recepta que la mare feia molt sovint i a mi m'agrada molt fer per ocasions especials.

En cas de ser vegetarià, només cal canviar la vedella pel seitan.

  • Temps de preparació : 30 minuts
  • Temps de cocció : 01h 30min

Ingredients

Instruccions

Remullem els moixernons en un bol amb una mica d'aigua que haurem fet bullir.

Salpebrem la carn, enfarinem i fregim amb l'oli d'oliva. La reservem a una cassola.

Al mateix oli, sofregim la ceba ratllada , l'all tallat molt petit i el julivert. Quan la ceba estigui transparenta i comenci a agafar un to una mica daurat, afegim el tomàquet ratllat i ho deixem sofregir fins que estigui fet. Afegim el vi i ho deixem reduir. Afegim l'aigua dels moixernons i un got d'aigua a més a més. Rectifiquem de sal.

Colem aquest sofregit amb un xino i cobrim la carn. Hi afegim els moixernons i els rovellons. Coure al forn a 180ºC durant 1:30 . No cal remenar gaire.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *