Pasta fullada farcida d’espinacs i més

Pasta Fullada d'Espinacs i més

Per 24 de febrer de 2015

Per un aperitiu o un sopar amb amics es ideal.

M'agrada molt fer-lo per el meu germà Jordi, sempre m'ho agraeix !!!!!!!

  • Temps de preparació : 45 minuts
  • Temps de cocció : 20 minuts

Ingredients

Instruccions

Encenem el forn a 220ºC.

Preparem el farcit: Tallem el xampinyons i els fregim amb all i julivert. Sal, pebre. Els reservem.

Al mateix oli, sofregim el porro tallat i afegim els pinyons per que es torrin. Reservem.

A la mateixa paella, ofeguem els espinacs frescos. Quan estiguin fets, uns cinc minuts, afegim els xampinyons, el porro i el pinyons.

Hi afegim el formatge de cabra i ho remenem per que es desfaci i tanquem el foc. Ho deixem refredar.

Estirem la pasta de full, la dividim visual-ment en dues parts a lo llarg i en una de elles posem el farcit i al altre li fem uns talls amb un rodet especial o amb un ganivet. Tanquem.

Pintem amb out batut i enfornem 20 minuts o fins que la pasta estigui daurada.

La pots fer amb els teus ingredients preferits

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *