Patates Bhután

Patates Bhután

Per 22 de febrer de 2015

Recepta senzilla però que sorprén quan es menja. L'hem perseguit en Jordi i jo (com altres vegades) des de que les vàrem menjar fa més de 12 anys al Tragamar de Calella de Palafrugell. El plat el reproduim força bé !!!

  • Temps de preparació : 20 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Ingredients

Instruccions

Fregim les patates amb oli verge abundant, a foc mig (si les posem amb oli massa calent quedaran massa dures per fora i les volem que quedin toves). Quan estiguin fetes les escorrem sobre paper de cuina, salem i reservem.

  1. En una paella amb un rajolinet d'oli d'oliva verge (podem aprofitar el mateix de les patates) saltejem els peborts del piquillo amb l'all i el bitxo. Quan l'oli comenci a quedar vermell, deixem un parell de minuts mes i afegim la nata líquida. Removem continuament i deixem al foc fins que bulli, baixem el foc al mínim i afegim el formatge.
  2. Seguim removent fins que veime que la salsa quedi espesa, la posem per damunt de les patates i les servim  en el moment de consumir.

No us quedareu defraudats. Super fàcil, la fem nosaltres !!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...