Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles amb sípia

Per 22 de febrer de 2015

Gran segon plat, un clàssic de la iaia Maria, però no trobem la seva recepta... Per això no la trobeu al seu apartat.

Però el seu record fèia que fos necessari intentar una semblant. Llavors aquí tenim la versió de l'Elena, la nostra cunyada que és una "cuinetes".

  • Temps de preparació : 30 minuts
  • Temps de cocció : 40 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Preparar les mandonguilles barrejant els ingredients.
  2. En una cassola posar l'oli i la sípia tallada a trossos. Sofregir a foc mig. A mitja cocció afegir la ceba tallada a trossos o triturada (depenent que agradi). Afegir sal. Anar coent a foc mig. Tenir en compte que per tal que la salsa quedi més gustosa, cal afegit la bossa de la sípia al sofregit.
  3. En una altra paella enfarinar les mandonguilles i sofregir. Reservar.
  4. Quan estigui feta la ceba amb la sípia afegir tomàquet triturat i sal.
  5. Afegir les mandonguilles amb un got de vi blanc i la picada (ametlla, pinyons, all i julivert; la iaia Maria afegia els pinyons sencers, no a la picada).
  6. Deixar coure un quart d'hora, vint minuts. Afegir una mica d'aigua vigilant que no s'agafi.

Bon profit !!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...