Canelons de Sant Esteve

Canelons de Sant Esteve

Per 22 de febrer de 2015

La Mare per Sant Esteve, en feia a cents pels clients de la botiga i per la nostra família.

  • Temps de preparació : 02h 00min
  • Temps de cocció : 60 minuts

Ingredients

Instruccions

Tallem la carn per rostir a daus. En una cassola, posem l' oli, rossegem ben daurada la carn salpebrada.

A la mateixa cassola i afegim la ceba tallada a llesques, així com els alls i els tomàquets i ho sofregim tot junt durant 15 minuts. Afegim el vi.

Ho posem al forn. Tapem la cassola. Ho anem remenat per que no s'enganxi, fins que estigui la carn cuita (aprox 45 minuts), si veien que es seca massa, podem afegir un got d'aigua.

Un cop estigui cuit, triturem el rostit afegint el foie i la tòfona. Barrejar a la carn picada beixamel per que quedi el farcit més melós.

Estirem les plaques de pasta que ja les tindrem bullides a sobre del marbre o de un drap net i anem farcint amb la barreja de la carn. Les enrotllem i les anem col-locan en una safata,

Es cobreix amb beixamel  i amb formatge ratllat per sobre i els gratinem vigilant que no s'assequi massa la beixamel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...