Ou en camisa

Ou en camisa

Per 19 de febrer de 2015

En una altra recepeta la meva mare us explica com fer un ou poché al microones. Una manera ben senzilla de fer-ho, tot i que amb aigua tampoc és gaire més complicat. Us explico dues versions, aquesta és la que s'anomena en camisa. La més tradicional, sense plàstic, la trobareu aquí.

  • Temps de preparació : 5 minuts
  • Temps de cocció : 5 minuts

Ingredients

Instruccions

Aquesta és la manera més senzilla de bullir amb aigua, però que també permet posar el què vulguem dins de la clara, com la versió de microones. D'aquesta forma de cuinar l'ou també se'n diu "ou en camisa", ja queden marcats uns plecs del plàstic.

  1. Tallem un tros de film de plàstic. El posem en un bol.
  2. Trenquem l'ou fins del film i afegim el que vulguem: sal, pebre, espècies, verdures... jo aquí he posat alls tendres passats per la paella 5 minuts.
  3. Tanquem la bossa fent un farcellet. Ho lliguem amb un fil perquè no s'escapi res.
  4. Quan l'aigua bulli hi tirem els farcellets i ho fem durant cinc minuts.
  5. Només hem de treure el plàstic i gaudir! Queda molt bé damunt una torrada amb una mica de ruca (rúcula).

En els dos casos el rovell ens ha de quedar cru. Si està massa fet la propera vegada feu menys estona de cocció.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...