Ou poché (microones)

Ou poché (microones)

Per 15 de febrer de 2015

Pots fer-ho amb els teus ingredients preferits!!!!

Si l'acompanyes amb una torrada de pa i un suc de taronja natural, es un esmorzar de categoria.

Si no tens l'accessori de silicona pots fer-ho directament a la olla. El meu fill Carles t'explica com fer-ho amb un film de plàsticsense.

  • Temps de preparació : 5 minuts
  • Temps de cocció : 1 minuts

Ingredients

Instruccions

Per fer l'ou es molt fàcil si tens l'OVO de LÉKUÉ.

  1. Talla a tiretes el bacó i a trossets petits els espàrrecs.
  2. Introdueix el bacó a l'OVO i cuina'l al microones durant 1 minut a 800W. Reserva-ho.
  3. Fes el mateix amb els espàrrecs.
  4. Trenca l'ou  sencer dins del OVO i afegeix el bacon i els espàrrecs. Tapa'l i deixa'l coure al microones durant 30 segons a 800W.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *