Estofat de vedella

Estofat de vedella

Per 15 de febrer de 2015

Un bon plat per quan fa fred, molt fàcil de fer. També es pot fer amb seità pels vegetarians.

  • Temps de preparació : 45 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Instruccions

Començarem tallant la carn de vedella a daus, la salem i enfarinem. Posem amb una paella abundant oli  i quan sigui calent posem la carn i la rossegem. Un cop fregida la retirem i la reservem a 'olla a pressió.

Pelem les patates i les tallem a trossos irregulars. Les afegim a la carn.

A la mateixa paella i amb el mateix oli de rossegar la carn, sofregim una ceba ben picada i un cop estigui daurada, afegirem l'all picat i a continuació el tomàquet ratllat.

Quan el sofregit estigui fet, hi afegirem el got de vi blanc, el llorer i deixem que redueixi el vi.

Un cop reduït posem el sofregit a l'olla junt amb la carn i les patates. Hi afegim una mica de sal, pebre negre i pebre vermell. Cobrir-ho amb aigua .

Deixar-ho fent xup-xup durant 30 minuts a l'olla pressió. També es pot fer amb olla normal, però el temps serà mes llarg.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *