Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

Per 10 de febrer de 2015

Les cremes són ideals per l'hivern. A més acostumen a ser molt senzilles de fer, normalment només cal bullir els ingredients i triturar-ho. Hi ha maneres però de fer-les una mica més originals. A la crema de carbassa per exemple li queda molt bé la poma. O si fregim les verdures abans de bullir-les tindrà més gust.

 • Temps de preparació : 10 minuts
 • Temps de cocció : 30 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Tallem totes les verdures en cubs petits.
  2. Fregim la carbassa, la ceba i la patata fins que la ceba comenci a agafar color. Una bona idea és fer-ho amb mantega, si no ho podem fer amb oli i després bullir les verdures amb una mica de llet o afegir un formatget al final.
  3. Afegir aigua fins a cobrir les verdures.
  4. Deixar bullir a foc lent 30 minuts.
  5. Posem sal i pebre. La nou moscada queda força bé, si ens agrada el curry pot ser una bona opció també.
  6. Triturem fins que no quedin grumolls.

Servir amb algun acompanyament que alegri una mica el plat com crostons (picatostes) o julivert. A mi m'agrada amb llavors de rosella (amapola en castellà, o pipiripip al poble de la iaia Maria) o en la de la foto he posat llavors de chia, que tenen molt omega 3.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *