Farcellets de Morcilla

Farcellets de Morcilla

Per 8 de febrer de 2015

Un autèntic aperitiu Michelin

  • Temps de preparació : 20 minuts
  • Temps de cocció : 10 minuts

Ingredients

Instruccions

Tallem la poma a daus petits i els passem per la paella amb mantega. I afegim els pinyons per que es torrin una mica i a continuació hi posem la morcilla fins que quedi desfeta (es ajudarem amb una pala de fusta).
Deixem temperar aquest farcit.
Escalfem el forn a 180ºC (ventilador)
Per cada farcell farem servir 3 quadrats de 10 x 10 cm posats un per un en forma d'estrella. Ull,aquesta pasta s'asseca des-seguida, cal anar pintat cada full amb mantega fossa.
En el centre hi posarem una cullera de farcit i ho tanqueu agafant totes les puntes de l'estrella.
Enfornar durant 10 minuts o fins que estiguin daurats. Servir immediatament.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *