Pasta de full amb crema i poma

Pasta de full amb Crema i Poma

Per 8 de febrer de 2015

Strudel a la Catalana

  • Temps de preparació : 45 minuts
  • Temps de cocció : 25 minuts

Ingredients

Instruccions

Pela les pomes i talla-les a daus petits. Posa-les en un bol junt amb el sucre i el brandi i deixa que s'adobi tot mentre prepares la massa.

Encén el forn a 180ºC funció ventilador.

Marca la meitat de la  massa doblegant-la sobre si mateixa pel costat més llarg. Torna a obrir.

Escampa la crema catalana per una de les meitats i a sobre de la crema, la poma escorreguda que hem adobat i un polsim de canyella.

Tanca amb l'altre meitat de la massa, pinta-ho amb el ou batut la coca i les vores per qué quan tanquem se segelli bé i afeigeix les ametlles laminades.

Espolseu amb sucre i enfornar durant 25 minuts a 170ºC funció ventilador.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *