Crema Catalana

Crema Catalana

Per 8 de febrer de 2015

La Crema Cremada o Crema Catalana es un Postre típic per Sant Josep. La Mare sempre la feia per aquestes dates i al Pare li encantava

  • Temps de preparació : 15 minuts
  • Temps de cocció : 15 minuts

Ingredients

Instruccions

Escalfar la llet amb la pell de la llimona, la branca de canyella i un sobre de sucre avainillat fins que arrenqui el bull.

Amb un bol preparar el 8 rovell d'ou i les 8 cullerades de sucre, la maicena i una mica de llet , tot ben barrejat i a continuació afegim la llet calenta, remenant i procurant que no bulli fins que comenci a lligar-se.

Possar a les terrines, i decorar amb la pela de la llimona i canyella.

Deixar-ho refredar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *