Mousse de Torró de Xixona

Mousse de Torró de Xixona

Per 8 de febrer de 2015

Si tens sobres del Nadal, es perfecte!

 

  • Temps de preparació : 60 minuts
  • Temps de cocció : 15 minuts

Ingredients

Instruccions

Primer de tot farem la base amb un  pa de pessic bàsic. En un bol barregem tots els ingredients: els ous sencers, la farina, el sucre i el llevat amb la batedora elèctrica. Ho bolquem amb un motlle desmuntable i fornejar a 180ºC durant 15 minuts (amb el forn pre-calent). Ho reservem.

Per fer l'almívar mesclem l'aigua i el sucre i ho escalfem al microones durant 2 minuts per que es desfaci el sucre. Ho deixem refredar.

Passem a posar els fulls de la gelatina en remull en aigua freda durant 5 minuts aprox.

Muntem la nota i la reservem. Muntem las clares a punt de neu i les reservem.

Amb un bol gran,  hi posem els rovells del ou, el sucre i la llet i ho barregem amb la batedora elèctrica, a continuació afegim la gelatina escorreguda i barregem durant uns segons. Hi afegim el torró esmicolat i continuem barrejant fins que quedi ben  mesclat. Hi afegim les clares muntades amb moviments envol-vents, a continuació fent el mateix amb la nata muntada.

Amb la base que hem fet de pa de pessic, la impregnem amb l'almívar que hem fet i a continuació hi posem la mousse. Deixar-ho al frigorífic fins que estigui ben quallat (24 hores) i decorar al gust sense desemmotllar.

Desemmotllar quan s'hagi de consumir.

Vagi de gust !!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *