Els bunyols de vent, que volen!!!

Els bunyols de vent, que volen!!!

Per 7 de febrer de 2015

Típics per Quaresma.

  • Temps de preparació : 20 minuts
  • Temps de cocció : 25 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Posar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pessic de sal.
  2. Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remenar fins que la massa es separi de les parets del cassó.
  3. Fora del foc afegir-hi els tres ous.
  4. Fregir petites porcions de pasta en oli calent. Quan estigui encara calents, arrebossar-los amb sucre.
  5. Si vols els pots emborratxar una mica quan encara estiguin calents i abans de posar-hi el sucre amb un rajolí d'anís.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *