Rosquilles de la iaia Maria

Rosquilles de la iaia Maria

Per 3 de febrer de 2015

Les rosquilles de la iaia Maria són un dels seus postres més famosos, sempre presents en qualsevol tipus de celebració.

  • Temps de preparació : 10 minuts
  • Temps de cocció : 15 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. En un bol, s'hi barreja el sucre, l'anís sec, l'anís en gra, els ous i la tassa d'oliva verge.
  2. Ho barregem tot amb la batedora.
  3. A continuació, amb les mans afegim la farina a la mescla anterior fins aconseguir una pasta densa.
  4. S'allisa la massa amb un corró i amb un objecte rodó (per exemple la boca d'un got) es fan rodones. A continuació podem agafar un tap de plàstic d'una ampolla d'aigua, i ho marquem al mig de la rodona per fer el forat de la rosquilla.
  5. Ja les tenim llestes per fregir.
  6. A la paella, es convenient posar-hi un tros de pell de llimona junt amb l'oli de gira-sol per que no es cremi l'oli.
  7. Un cop fregides i fredes, empolsinar-les amb sucre en pols.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *