Rosquilles de la iaia Maria

Les rosquilles de la iaia Maria són un dels seus postres més famosos, sempre presents en qualsevol tipus de celebració.
- Temps de preparació : 10 minuts
- Temps de cocció : 15 minuts
Ingredients
- Sucre - 1 tassa de café
- Anís sec - 1 tassa de café
- Ous - 2 sencers
- Oli d'oliva verge - 1 tassa de café
- Farina - 500 grs.
- Anís en gra - 1 polsim
- Oli de girasol
- Pell de llimona
- Sucre en pols
Instruccions
- En un bol, s'hi barreja el sucre, l'anís sec, l'anís en gra, els ous i la tassa d'oliva verge.
- Ho barregem tot amb la batedora.
- A continuació, amb les mans afegim la farina a la mescla anterior fins aconseguir una pasta densa.
- S'allisa la massa amb un corró i amb un objecte rodó (per exemple la boca d'un got) es fan rodones. A continuació podem agafar un tap de plàstic d'una ampolla d'aigua, i ho marquem al mig de la rodona per fer el forat de la rosquilla.
- Ja les tenim llestes per fregir.
- A la paella, es convenient posar-hi un tros de pell de llimona junt amb l'oli de gira-sol per que no es cremi l'oli.
- Un cop fregides i fredes, empolsinar-les amb sucre en pols.
Deixa un comentari