El millor pastís de xocolata del món

El millor pastís de xocolata del món

Per 31 de gener de 2015

El nom del pastís és l'original en el que es basa aquest. Pot ser és presumptuós però no us decebrà! És sorprenentment bo amb els pocs ingredients que porta i el senzill que és de fer. Les mides estan en sistema nord-americà, si no teniu tasses de mesura us podeu basar en alguna tassa de cafè amb llet qualsevol, només cal mantenir les proporcions!

  • Temps de preparació : 10 minuts
  • Temps de cocció : 30 minuts

Ingredients

Instruccions

  1. Poseu tots els ingredients secs en un bol i barregeu.
  2. Afegiu en el mateix bol els ingredients líquids (ou, llet, aigua, oli) i barregeu.
  3. Unteu el motlle amb mantega i enfarineu-lo. Poseu-hi la massa.
  4. Cuineu durant 30 i 35 minuts al forn a 175ºC que haureu pre-escalfat prèviament.
  5. Deixeu reposar 10 minuts perquè refredi.
  6. Es pot recobrir de xocolata o sucre glacé, o menjar directament.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *